Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، همزمان با سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به کاشان ، عملیات اجرایی دو طرح توسعه ای ساختاری در دانشگاه کاشان شروع و کلنگ احداث آن به زمین زده شد.

کیلو وات خورشیدی و نیروگاه دو مگاواتی CCHP در دانشگاه کاشان به زمین زده شد

معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان احداث نیروگاه یکصد کیلووات خورشیدی را یکی از این طرح ها بیان کرد و گفت: این نیروگاه در قالب شرکت دانشگاهی با مشارکت دانشگاه و استادان و همکاران دانشگاه و بخش خصوصی عملیات اجرایی آن شروع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محسن محسن نیا احداث نیروگاه دو مگاواتی سی سی اچ پی cchp را از دیگر طرح ها عنوان کرد و افزود: در حال حاضر یک نیروگاه یک مگاواتی سی سی اچ پی در دانشگاه فعال می باشد که با توجه به تجربه مفیدی که در زمینه درآمدزایی و تولید برق داشته است دومین نیروگاه نیز در این دانشگاه راه اندازی می شود.

معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: برای اجرای این طرح به ۳۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

گفتنی است در این مراسم معاون استانداراصفهان و فرماندار ویژه کاشان و جمعی از خیرین حضور داشتند.

وزیر علوم:دانشگاه ها باید جامع نگر و کارآفرین باشند

دکتر محمد فرهادی درمراسم افتتاح طرح های عمرانی دانشگاه کاشان، توجه به دوره های کارآموزی و کارورزی در دانشگاه ها را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: وزارت علوم برای توسعه کارآفرینی در دانشگاه ها با جدیت برنامه ریزی هایی را برای بازبینی و بازنگری برنامه های درسی، توجه به دوره های آموزشی، دوره های کارآموزی و کارورزی در دانشگاه ها در دستور کار دارد.

وی افزود: در صدد هستیم تا در برنامه ششم توسعه، آموزش های مهارتی را گسترش دهیم ودر این مدت حداقل ۱۵۰ هزار نفر از فارغ التحصیلان باید دوره های کارورزی را گذرانده باشند.

دکتر فرهادی ایجاد شرکت های دانش بنیان را از دیگر برنامه های دردست اقدام وزارت علوم بیان کرد و افزود: تاکنون بیش از ۳ هزار شرکت دانش بنیان در کشور ثبت شده که بیشتر آن در دولت تدبیر و امید بوده است.

وی افزود :۴۱ پارک علم و فناوری در کشور افتتاح شده و بیش از ۳۰ هزار فارغ التحصیل دانشگاهی در این پارک ها شاغل هستند.

وی خاطر نشان کرد: کیفیت تولید علم در ۱۵ سال اخیر رشد خوبی داشته است و میزان تولیدات علمی از ۲۱۶ مورد در سال ۲۰۱۵ به ۳۶۸ در سال ۲۰۱۶ رسیده که رشد ۷۰ درصدی رت نشان می دهد.

دکتر فرهادی افزود: در سال ۲۰۱۷ در نظام رتبه بندی لایدن ۱۸ دانشگاه ایران جزو ۹۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفتند که امید است در آینده شرایط بهتر شود.

وی در ادامه، ارتباط بیش از پیش دانشگاه با صنعت را لازم دانست و خاطر نشان کرد: با وزارت صنعت، معدن و تجارت هماهنگی هایی برای برگزاری دوره های کارآموزی و حمایت از پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا و گذراندن دوره های پسا دکتری و فرصت های مطالعاتی دربخش صنعت صورت گرفته که تاکنون ۶۰ واحد صنعتی آمادگی خود را برای انجام فرصت مطالعاتی در این مراکز اعلام کرده اند.

دکتر فرهادی ایجاد مراکز نوآوری و تجاری سازی در دانشگاه ها را مورد تاکید قرار داد و گفت :۱۱۲ مرکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه‌های کشور راه اندازی شده و این نوید می‌دهد که دانشگاه‌ها باید به این سمت حرکت کنند.

وی ارتباطات بین المللی را ازدیگر موارد لازم در دانشگاه ها دانست و اظهار داشت: در همین راستا ۹ دانشگاه کشوردوره های مشترک دکترا را با دانشگاه‌های برتر دنیا راه اندازی کرده اند.

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری به انعقاد ۲۳۰ پروژه تحقیقاتی مشترک با شرکت‌های خارجی اشاره کرد و افزود: هشت و نیم میلیون یورو قراردادهای تحقیقاتی با اتحادیه اروپا منعقد شده است.

دکتر فرهادی خاطر نشان کرد: در سال ۹۵ بیش از ۲۸۰۰ فناوری در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری تولید شده و ۲۲۵ مورد نیز صادر شده است که برای تولید انبوه باید بیشتر کار شود.

دکتر فرهادی تجهیز آزمایشگاه ها را از دیگرموارد اساسی در دانشگاه ها بیان کرد و افزود: ۱۳۱ آزمایشگاه مرکزی در کشور در حال تجهیز است و ۱۰ مرکز به عنوان مرجع در سال جاری طبق برنامه‌های صورت گرفته با اعتبار دولت و با مشارکت ژاپن تجهیز می‌شوند و در این عرصه نیز خیرین مشارکت قابل تقدیری داشته‌اند.

وی در ادامه نقش خیرین در توسعه علمی کشوررا حایز اهمیت دانست و گفت: دانشگاه کاشان در جذب خیرین رتبه نخست را در کشور داشته است.

دکتر فرهادی به ۶۱ بنیاد حامیان علم و فناوری در دانشگاه‌های کشور اشاره کرد و گفت: از نظر فضای کاربردی، خیرین، دومیلیون متر مربع فضاهای مختلف آموزشی و رفاهی در دانشگاه ها ایجاد کرده اند.

وزیر علوم در پایان سخنان خود، دانشگاه کاشان را از دانشگاه های پیشرو در توسعه علمی ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه کاشان در بسیاری موارد پیشتاز بوده و در همکاری بین المللی و جذب دانشجویان خارجی رتبه اول را دارد و امید است شاهد رشد بیش از پیش این دانشگاه در تمامی عرصه ها باشیم.

گفتنی است درپایان این مراسم وزیر علوم از خیرین آموزش عالی در کاشان تقدیر کرد.

مرکز نوآوری و تجاری سازی در دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه کاشان گفت: این مرکز با حمایت مالی معاونت علمی ریاست جمهوری با هزینه ای بالغ بر پنج میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

دکتر مجید منعم زاده هدف از راه اندازی این مرکز را افزایش نقش علم و فناوری در توانمند‌سازی و ارتقای بهره‌وری در بخش های صنعتی و تولیدی و بهره‌گیری از توان نخبگان و اندیشمندان دانشگاه برای ارتباط با صنعت، بازار ذکر کرد و گفت: سعی بر این است تا با ایجاد این مرکز پژوهش ها و پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی کاربردی و به ثروت تبدیل شود.

فاز دو ساختمان مهندس سعیدی دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید

مدیر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: این طرح با زیربنای سه هزار و ۵۵۲ مترمربع در دو طبقه با ۱۴ کلاس درس و ظرفیت ۶۶۰ صندلی ساخته شده است

مهندس حسین توفیقی افزود: برای اجرای این طرح ۳۰ میلیارد ریال اعتبار با حمایت مالی خیر ارجمند مهندس علی سعیدی هزینه شده است.

گفتنی است فاز نخست ساختمان مهندس سعیدی نیز در بهمن سال ۱۳۹۳ با زیر‌بنای سه هزار و ۵۰۰ متر‌مربع واعتبار ۳۵ میلیارد ریال با حضور وزیر علوم در دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۷۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز

ایسنا/فارس در سفر رسمی رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تاجیکستان، دفتر همکاری‌های علمی دانشگاهی وزارت تندرستی تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، ۶ اردیبهشت و در دومین روز سفر به جمهوری تاجیکستان، با وزیر تندرستی این کشور پیرامون توسعه همکاری‌های مشترک با راه‌اندازی دفتر همکاری‌های علمی دانشگاهی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که در وزارت تندرستی تاجیکستان و با همراهی سفیر ایران در جمهوری تاجیکستان برگزار شد، پیرامون راه‌های توسعه همکاری‌های دو جانبه همفکری شد.

در ادامه این ملاقات،  دفتر اختصاصی همکاری‌های علمی دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان، در ساختمان وزارت تندرستی افتتاح شد.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص اظهار کرد: افتتاح این دفتر که نشان دهنده اعتماد طرف تاجیک به توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، روابط دو جانبه را با شتاب بیشتری توسعه می‌دهد.

سید حسن سراج افزود: با توجه به روابط گسترده علمی و آموزشی دانشگاه با جمهوری تاجیکستان، پیشنهاد تاسیس این دفتر همکاری از طرف دانشگاه علوم پزشکی شیراز به طرف تاجیک ارائه شد که مورد استقبال قرار گرفت.

وی، راه‌اندازی این دفتر را فرصتی برای برنامه‌ریزی، هماهنگی و پیگیری موضوعات مورد علاقه دو طرف دانست.

در پایان برنامه‌های روز دوم سفر، وزیر تندرستی جمهوری تاجیکستان، نشان ملی تاجیکستان را به مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعطا کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز